Over Echt Helena

Creatieve opvang voor kinderen

Nanny:  Na ruim 12 jaar in de kinderopvang werkzaam te zijn geweest, zowel op de dagopvang als naschoolse opvang en peuter-arrangement, ben ik nu zelfstandig ondernemer o.a. als nanny. Als nanny ben ik aangesloten bij een gastouderbureau en werk ik bij verschillende gezinnen, met kinderen van alle leeftijden. Mijn werk als nanny staat voor ambulante kinderopvang op maat. Kwaliteit, flexibel, professioneel en met een pedagogische visie. 

Cursussen die ik naast mijn opleiding SPW3kinderopvang heb gevolgd zijn o.a EHBO, Effectief communiceren met ouders, Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling, en de cursus Kindercoach.

Creatieve diensten in uitvoering

Echt Helena is in te huren voor evenementen van verschillend formaat. Schminken, glittertattoos, knutselcrea's of Henna's, het gaat bij Echt Helena om het totaalplaatje. Met aantrekkelijke stand. Net dat stukje extra, op hoger niveau. De beleving, met kwaliteit, speciaal en uniek, thema gericht, professioneel en met de ervaring met kinderen.

Schminken, glittertattoos: 

Dit kan op thema of gewoon wat de kinderen willen. Ik werk zonder voorbeelden, zodat de kinderen vrij zijn in hun fantasie. Heb je meer dan één schminkster nodig? Geen probleem, net als de vraag voor verschillende activiteiten. Goed om te weten; Echt Helena gebruikt alleen afbreekbare Bioglitters, 100% plasticvrij en dus vrij van microplastic.


Hobbies:

 Schilderen: Als kind tekende ik al graag. Ik schilder niet alleen op doek, maar ook op stenen en andere materialen. Ik maak ook geboorteklompjes aan de hand van het geboortekaartje.Kinderverhalen schrijven: Op de Volksuniversiteit heb ik deze cursus afgerond. Ik heb enorm veel plezier in het bedenken en het schrijven. Wie weet komt het ooit nog eens tot een boek. 


Op zoek naar passende kinderopvang? Of leuke activiteiten op evenementen? Neem vrijblijvend contact op via deze site.

 

 

Onze gebruikers

Zoek je iemand om creatieve ideeën uit te wisselen? Ouders, pedagogisch medewerkers, workshop medewerkers, klassenassistenten, evenementenouders, gastouders en andere creatieve zielen kunnen hier inspiratie opdoen of om een dienst vragen.